FÅ INNTIL TRE GRATIS BØKER

Den viktigste boken du kan lese er Bibelen, men det finnes også annen litteratur som kan hjelpe deg med å forstå Bibelen og vår verden bedre. Les mer om disse bøkene nedenfor.
 
 Kontakt oss og formidle ditt ønske så sender vi deg inntil tre valgfrie bøker helt kostnadsfritt.

125-ÅRS

JUBILEUM

2017

REFORMASJONEN 500-ÅRS JUBILEUM

2017

Veien til Kristus - En meget verdifull bok om de skritt som leder søkende mennesker frem på veien til frihet, frelse og fred.

En av verdens mest solgte bøker. I Norge er den trykket i langt over 300.000 eksemplarer. Tusener har i denne lille boka funnet hvile og fred og løsning på sine problemer.

Mot historiens klimaks - Dette er ingen roman, men den utrolige historien om Skaperens fantastiske plan for å redde vår klode.

I denne boken kan du lese om denne planen og utfoldelsen av den ned gjennom århundrene - beskrevet av en av tidenes mest leste kristne forfattere, Ellen Gould White. Med en inspirert innsikt i maktkampen mellom de gode og onde kreftene som omgir oss daglig, skaper hun mellom disse permene et bilde av fremtiden som gir oss tillit til at vi ikke er overlatt til oss selv, men har hele universets oppmerksomhet og omsorg - kanalisert gjennom Guds egen Sønn, Jesus Kristus, og hans menighet på jorden. Etter å ha lest Mot historiens klimaks, vil fortidens og nåtidens hendelser tre frem i et helt nytt lys - et lys som gir håp til alle som ønsker å møte fremtiden med trygghet og fred i sjelen.

 

I 2017 er det 500 år siden Martin Luther satte i gang reformasjonen. Denne boken gir deg en mulighet til å få historisk overblikk over reformasjonen og dens utvikling samt dens rolle i en større sammenheng.  

KLASSIKER

«Slektenes håp» er blitt en klassiker i den religiøse verdenslitteraturen. Boken er oversatt til ikke mindre enn femten språk og er kommet i millionopplag. Den synes derfor å være like aktuell i dag som da den første gang kom ut i Amerika for -nesten hundre år siden. Hoved­personen er han som er blitt kalt historiens Alfa og Omega og som har gitt navn til vår tidsregning og vår vesterlandske kultur. Det er den mest fascinerende historie som noen gang er fortalt. 

Da Jesus fra Nasaret ble født i begynnelsen av vår tidsregning, var «tidens fylde» kommet. Mer enn 500 år tidligere hadde profeten Daniel kunngjort" årstallet da han skulle stå frem. Andre hadde forutsagt fødestedet. Han etterlot seg ikke noe skriftlig dokument. Det eneste vi vet at han skrev, var noen få ord i sand. Likevel har hans liv og lære satt uutslettelige spor i kunst og litteratur, i folkenes historie og i men­neskenes hverdag. 

I en kaotisk tid da murer og ideologier forsvinner, er mange på famlende leting etter ny identitet og nytt livsinnhold. Gudgitte normer og moralverdier står lavt i kurs, og hele vår verdensorden er liksom kommet ut av lage. Det blir mer og mer klart at botemidlet for verden og for den enkelte ikke finnes i vår tids materialisme eller andre moderne «ismer», men i de åndelige og etiske verdier som er grunnlaget for hele skaperverket. Han som er historiens opphav og suverene Herre, som har vært tidligere slekters håp og faste fundament, er svaret på menneskenes grunnbehov også i dag